Moduleo PVC vloeren

De laatste jaren is de populariteit van PVC toegenomen. Moduleo PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele soorten dessins, kleuren en een mooie prijs- kwaliteitverhouding. Door de hoge duurzaamheid is het ook nog eens heel erg onderhoudsvriendelijk. Daarbij is de vloer ook niet gevoelig voor vocht of warmte. Een PVC vloer is dus een vloer waar je weinig naar om hoeft te kijken. Ook heeft de vloer een lange levensduur.

Een vloer van Moduleo

Moduleo vloeren worden op een duurzame manier geproduceerd in België. De Moduleo PVC vloeren onderscheiden zich van andere PVC vloeren door de unieke look en het comfort. De vloer is namelijk eenvoudig te leggen en makkelijk te onderhouden.

De voordelen van een Moduleo PVC vloer

De Moduleo vloer kan wel tegen een stootje, dit dankzij een toplaag met een Protectonite PU-coating. Met behulp van deze coating wordt slijtage voorkomen. Ook kunnen deze vloeren geplaatst worden in elke ruimte van jouw huis. De vloeren zijn namelijk water- en slipbestendig. Ook het onderhoud van de vloer is eenvoudig en vlekken zijn makkelijk te verwijderen.

Zes verschillende Moduleo collecties

Er zijn verschillende collecties van de Moduleo vloeren. Allen met specifieke eigenschappen maar wel met dezelfde voordelen. Door de verschillende collecties is er altijd een vloer te vinden die voldoet aan jouw verwachtingen, wensen en smaak. Daardoor past de Moduleo PVC vloer bij iedere interieur stijl.

My Floor Shop

Benieuwd geworden hoe de collecties van Moduleo er in het echt uit zien? Maak gerust een afspraak om langs te komen in de showroom van My Floor shop. Wie weet ligt de prachtige PVC vloer binnenkort wel in jouw huis!